Lukijamatkat

Matkustusaika
11.05.2018

Matkakohde
Luige


Viherpeukaloiden ostosretki Tallinnan lähelle Luige Laatin markkinoille, jossa paikalliset myyvät kasvattamiaan taimia ja kesäkukkia. Toinen kohteemme on edullisia ja laadukkaita taimia myyvä Kristiine Aiakeskus.

Ohjelma:

Perjantaina 11.5. kello 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan. Nautimme runsaan meriaamiaisen laivalla. Matka-tavaroille varattu hyttejä.
Saavumme Tallinnaan kello 11.15. Jatkamme oppaan johdolla bussilla Kristiine Aiakeskukseen, jossa myytävät kasvit ovat talvehtineet avomaalla ja ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Perheyrityksen huolella hoitama taimitarha on toiminut jo 1920-luvulta lähtien.
Jatkamme matkaa Luigen messualueelle. Kukka- ja taimivalikoimien lisäksi voit ostaa puutarhatyökaluja, ruokatavaraa, neuleita ja erilaisia puu-töitä. Alueella on monenlaista toimintaa.
Palaamme bussilla takaisin satamaan. Nautimme laivalla buffet-päivällisen. Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Tallinnasta kello 18.30 ja saapuu Helsinkiin kello 21.00. Matkatavaroille varattu hyttejä.

Hinta: 135 €/hlö. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

HUOM! Ota mukaan isoja Ikea-tyyppisiä muovikasseja taimien kuljetusta varten, myyjillä on vähän pakkausmateriaalia.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi